پل دندان چیست و چگونه جایگذاری می شود؟پل دندان چیست و چگونه جایگذاری می شود؟پل دندان چیست و چگونه جایگذاری می شود؟پل دندان چیست و چگونه جایگذاری می شود؟
  • صفحه نخست
  • قیمت ایمپلنت
  • خدمات
  • مقاله های دندانپزشکی
  • پرسش و پاسخ
  • درباره ما

پل دندان چیست و چگونه جایگذاری می شود؟

  • صفحه نخست
  • دندانپزشکی عمومی
  • پل دندان چیست و چگونه جایگذاری می شود؟
منتشر شده توسط رضا صفری در 2021-04-15
موضوعات
  • دندانپزشکی عمومی
برچسب ها
  • پل دندان
پل دندان چیست و چگونه جایگذاری می شود؟

پل دندان چیست و چگونه جایگذاری می شود؟

  • رضا صفری
  • آوریل 15, 2021
پل دندان چیست و چگونه جایگذاری می شود؟

شاید تصور کنید که با خالی گذاشتن جای دندان از دست رفته کمک بزرگی به دندان های دیگر می کنید. اما این را می دانید که اگر مدت طولانی جای دندان از دست رفته خالی باشد، شکل و شمایل دندان های دیگر نیز تحت تأثیر قرار گرفته و باعث ناصاف شدن آنها می شود؟ یا اینکه اگر جای دندان تان خالی باشد در غذا خوردن دچار مشکل می شوید؟ پس اگر با وجود همه اینها به پزشک مراجعه کنید. پزشک متخصص ممکن است با استفاده از روش پل دندان یا بریج دندان مشکل دندانی شما را حل کند. آیا با روش پل دندان آشنا هستید؟ در این مقاله درباره پل دندان اطلاعاتی به شما ارائه می شود.

پل دندان یا بریج دندان

پل دندان چیست

پل دندان یک روش درمانی است که دندان ها روی پایه های طبیعی دندان های مجاوز قرار گرفته و جای خالی دندان را پر می کند. پل دندان برای اصلاح طرح لبخند فرد بیمار، پر کردن فضای خالی، جلوگیری از ناصاف شدن دندان های طبیعی و مشکلات تکلم استفاده می شود. همان طور که از اسم آن مشخص است پل دندان یا بریج دندان در واقع مانند یک پل، فواصل بین دو دندان طبیعی را پر می کند.

پل دندان در واقع کاشت دندان بدون ایمپلنت است. شکل ظاهری و کارایی پل دندان به این صورت است که دو روکش در دو طرف یک دندان مصنوعی روی دندان های سالم قرار می گیرد. دندان مصنوعی که مانند پلی دندان های پایه را به هم نگه داشته است، جای خالی دندان از دست رفته را پر می کند. با استفاده از این روش یک ظاهر طبیعی برای دندان های شما ایجاد شده و لبخند زیبایی برایتان به ارمغان می آورد.

جنس این دندان های مصنوعی از سرامیک، فلز (طلا) و شیشه است. می توان به طور دلخواه از یکی از انواع آن استفاده کرد. عده ای از افراد از دندان مصنوعی طلا استفاده می کنند. از دیگر آلیاژهای مورد استفاده در ساختار آن پرسلن یا ترکیبی از پرسلن و طلا است. اگر از این روش استفاده کنید باید به شدت مراقب دندان های خود باشید. چرا که دندان های کناری دندان مصنوعی سالم هستند. از این رو هر گونه آسیب به دندان های سالم ممکن دندان مصنوعی را بی اثر کند. بنابراین نیاز است روزی دو بار مسواک بزنید و از نخ دندان استفاده شود. این توصیه ها توسط مشاوران و متخصصین مرکز تخصصی مستر ایمپلنت به افراد بیمار یادآوری می شود.

برای اینکه پس از استفاده از این روش دچار مشکل نباشید، بهتر است گاهی برای معاینه نزد دندانپزشک حاضر شوید.

میخوام بیشتر بدونم: تاثیر سیگار بر کاشت ایمپلنت دندان

انواع پل دندان (بریج دندان)

یکی از بزرگترین عیوب پل دندان تراش مینای دندان در مواردی است که پزشک تشخیص دهد. چرا که مینای دندان تجدید پذیر نیست و این می تواند عیب بزرگی باشد. اما در صورتی که از دندان های سالم درست محافظ شود این مشکلات پیش نخواهد آمد. پل های دندانی در چهار نوع: ـ ساده و سنتی، پل معلق (کانتی لِوِر)، پل مریلند و پل ثابت شده با ایمپلنت وجود دارد.

ـ پل ساده و سنتی

این روش همان روشی است که از قدیم الایام با تراش دادن دندان های سالم در دو طرف فضای خالی صورت می گرفت. در این روش نیز می توان از چند دندان مصنوعی برای فضاهای خالی استفاده کرد. عیب این روش: تراشیدن مینای دندان است.

ـ پل دندان معلق (کانتی لِوِر)

این روش فقط مختص پر کردن جای یک دندان است. در این روش از یک پروتز دندانی در طرف چپ یا راست و فیکس آن روی دندان سالم استفاده می شود. این روش برخلاف روش سنتی از یک دندان برای دندان پایه استفاده می شود. همچنین قبل از جایگذاری دندان مصنوعی و پروتز باید دندان سالم تراش داده شود. عیب این روش: تنها یک دندان را حمایت می کند و اینکه دندان تراشیده می شود.

ـ پل دندان مریلند

در این روش نیز از دو دندان طبیعی به عنوان پایه استفاده می شود. با این تفاوت که دیگر دندان ها تراش داده نمی شود. بلکه دندان مصنوعی به واسطه دو باله که پشت دندان های طبیعی فیکس شده اند در جای خود ثابت می شود. این روش به دلیل اینکه مینای دندان را تخریب نمی کند، روش مناسبتری به نظر می رسد. باله های متصل شده به پشت دندان های چپ و راست از جنس فلز یا پرسلین است.

ـ بریج دندان با کمک پایه های ایمپلنت

در این روش پل دندانی به واسطه پایه ایمپلنت جای خالی دندان را پر می کند. این روش به دلیل خراب بودن دندان های کناری یا دلایل دیگر استفاده می شود. به این صورت که ابتدا پایه ایمپلنت در استخوان فک جوش می خورد. بعد دندان مصنوعی یا پل دندان روی آن سوار می شود. یکی از بزرگترین معایب این روش هزینه بر بودن و صرف زمان طولانی است. چرا که کاشت ایمپلنت چندین ماه طول می کشد.

انواع پل دندان (بریج دندان)

میخوام بیشتر بدونم: ایمپلنت کره ای سوان مدیکس sewon medix

نکات کاشت پل دندان (بریج دندان)

ـ کاشت دندان به روش پل دندان نسبت به ایمپلنت قدرت ضعیف تری دارد. چرا که پل دندان طول عمری بین 5 تا 10 سال دارد. اما ایمپلنت تقریبا به صورت دائمی است.

ـ مراقبت از دندان ها و رعایت بهداشت دهان پس از کاشت پل دندان بسیار ضروری است . چرا که پایه های پل، دندان های طبیعی است. اگر این دندان های مجاور طبیعی دچار پوسیدگی شوند، بالطبع دندان مصنوعی نیز عملکرد خوبی نخواهند داشت.

ـ در روش پل دندان، دندان مصنوعی در استخوان فک ثابت نمی شود. بنابراین با یک ضربه شدید ممکن است هم دندان های سالم و هم دندان مصنوعی بشکند.

هزینه کاشت پل دندان در مستر ایمپلنت

مستر ایمپلنت یکی از مراکز معتبر فعال در زمینه ارائه خدمات دندانپزشکی از جمله ایمپلنت، کاشت پل دندان، کشیدن و پر کردن دندان و دیگر موارد است. در این مرکز عوامل متعدد روی هزینه پل دندان تأثیر گذار است. از جمله این موارد شامل:

ـ تعداد دندان های از دست رفته و جاهای خالی آن.

ـ مقدار پیچیدگی قرار گرفتن بریج

ـ ترمیم دندان ها هنگام قرار دادن بریج.

ـ مواد استفاده شده در پل دندان یا دندان مصنوعی که معمولا از جنس رزین کامپوزیت، زیرکونیا و دیگر آلیاژهای پوشیده از رزین است.

اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

با ما در تماس باشید

  • تهران ,فلکه دوم صادقیه, خیابان آیت الله کاشانی
    جنب بانک سرمایه , ساختمان فربد پلاک 258.
    طبقه 4 واحد
  • 02144045596

  • 09302994400

  • info@mr-implant.com

مطالب مرتبط

کامپوزیت ونیر چیست و چگونه انجام می شود؟
لمینت دندان
رضا صفری

کامپوزیت ونیر چیست و چگونه انجام می شود؟

اگر یک لبخند زیبا می خواهید، از همان هایی که برق می زند و دیگران محو لبخندتان می شوند، پس دنبال راه های زیبا کردن دندان

ادامه مطلب
2021-05-07 بدون دیدگاه
آندربایت دندان و دلایل آن چیست
اندو ( درمان ریشه یا عصب کشی )
رضا صفری

آندربایت دندان و دلایل آن چیست؟

دندان هایتان جلو و عقب است؟ ظاهر و شکل صورتتان خوشایند نیست؟ همه اینها مربوط به مشکل آندربایت دندان شماست. آندربایت یک اصطلاح دندانپزشکی است که

ادامه مطلب
2021-05-06 بدون دیدگاه
تفاوت ارتودنسی سرامیکی و فلزی چیست؟
ارتودنسی
رضا صفری

تفاوت ارتودنسی سرامیکی و فلزی چیست؟

دکور یا ظاهر دندان ها با کمک یک تخصص و روش هایی، قابل ترمیم و تغییر شکل هستند. ارتودنسی سرامیکی و فلزی در دندانپزشکی، تغییر دکوراسیون

ادامه مطلب
2021-05-04 بدون دیدگاه

مطالب مرتبط

ویژگی های مرکز دندانپزشکی برای ایمپلنت چیست؟
2021-05-03

ویژگی های مرکز دندانپزشکی برای ایمپلنت چیست؟


اطلاعات بیشتر
آناتومی دندان
2021-04-26

آشنایی با آناتومی دندان


اطلاعات بیشتر
فرق پروتز با ایمپلنت و انتخاب روش درمانی مناسب
2021-04-15

فرق پروتز با ایمپلنت و انتخاب روش درمانی مناسب


اطلاعات بیشتر

دیدگاهی ثبت نشده است

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا از ارسال سوالات بی ربط در هر بخش خودداری کنید دقت کنید بر اساس موضوع صفحه مطالب ارسال کنید پاسخ دهی توسط پزشکان مستر ایمپلنت انجام میگردد لطفا در نگارش خود از ادبیات مناسب استفاده کنید

تماس با ما


تهران ,فلکه دوم صادقیه, خیابان آیت الله کاشانی
جنب بانک سرمایه , ساختمان فربد پلاک 258.
طبقه 4 واحد 25

02144045596
09302994400

تگ های مهم

implant dio implant icx، ایمپلنت آی سی ایکس، ایمپلنت آلمانی، قیمت ایمپلنت آلمانی implant mib implant straumnn آناتومی دندان ارتودنسی سرامیکی ارتودنسی فلزی ارتودنسی متحرک ایمپلنت ایمپلنت اشترومن ایمپلنت ام آی بی ایمپلنت تیتانیومی ایمپلنت دیو ایمپلنت سرامیکی ایمپلنت سوئیسی ایمپلنت فرانسوی ایمپلنت کره ای ایمپلنت یک روزه بهترین مارک لمینت دندان ترس از دندانپزشکی دندان مصنوعی دندان پزشكي كودكان قیمت ارتودنسی قیمت ایمپلنت اشترومن قیمت ایمپلنت ام آی بی قیمت ایمپلنت دیو قیمت ایمپلنت سیس قیمت لمینت ایمکس قیمت لمینت دندان قیمت لمینت سرامیکی قیمت لمینت کردن دندان قیمت کاشت ایمپلنت دیجیتال لمینت زیرکونیوم لمینت سرامیکی لمینت ونیر سرک لمینت کامپوزیتی لیمینت دندان مرکز دندانپزشکی پرسلین ونیر پروتز پل دندان کاشت ایمپلنت در خواب کاشت ایمپلنت دیجیتال کاشت دندان کامپوزیت ونیر

جدیدترین مطالب

  • کامپوزیت ونیر چیست و چگونه انجام می شود؟
  • آندربایت دندان و دلایل آن چیست؟
  • تفاوت ارتودنسی سرامیکی و فلزی چیست؟
  • ایمپلنت تیتانیومی بهتره یا سرامیکی
  • ویژگی های مرکز دندانپزشکی برای ایمپلنت چیست؟

دسترسی سریع

  • دکتر صادق آقاجری متخصص لثه و ایمپلنت
  • دکتر جعفر رستمیان متخصص پروتز
© 2022 مستر ایمپلنت | قیمت ایمپلنت | mrimplant. All Rights Reserved. طراحی و برنامه نویسی شده در آریاپرداز
قوانین ارسال دیدگاه
 
لطفا از ارسال سوالات بی ربط در هر بخش خودداری کنید دقت کنید بر اساس موضوع صفحه مطالب ارسال کنید پاسخ دهی توسط پزشکان مستر ایمپلنت انجام میگردد لطفا در نگارش خود از ادبیات مناسب استفاده کنید