آخرین مقالات

قیمت ایمپلنت کامل فک

قیمت ایمپلنت کامل فک بالا و پایین دی 1402 + مراحل آن

قیمت ایمپلنت کامل فک بالا و پایین 1402 برای خیلی از مردم اهمیت دارد. ایمپلنت کامل دندان یکی از روش های محبوب و متداول برای داشتن دندان های زیبا با مقاومت مناسب است. افرادی که بنا به دلایلی از جمله بیماری، عدم مراقبت مناسب از دندان ها و یا سوانح و تصادف بخشی و یا کل دندان های خود را از دست داده اند؛ می توانند از ایمپلنت استفاده کنند.

ایمپلنت دندان با روش های مختلفی قابل اجرا می باشد. همچنین قیمت ایمپلنت دندان آن بر اساس فاکتورهای متعددی که در متن زیر به آن ها اشاره می شود؛ تعیین خواهد شد.

قیمت ایمپلنت کامل فک بالا و پایین

قیمت‌ ایمپلنت کامل دندان در طول زمان و برحسب شرایط متفاوت خواهد بود. علاوه بر آن، قیمت ایمپلنت دندان ها به صورت کامل به موارد و نکات بسیار مهمی بستگی دارد. به طور کلی قیمت ایمپلنت با توجه به شرایط و مواردی مانند جنس و یا پزشک معالج از ۸۰ میلیون تومان تا ۳۰۰ میلیون تومان خواهد بود.

هزینه ایمپلنت کامل فک بالا و پایین به عوامل زیادی بستگی دارد که شامل موارد زیر است.

  • تاج ایمپلنت
  • هزینه کشیدن دندان و ریشه
  • هزینه ویزیت دندانپزشک
  • مراقبت قبل از جراحی
  • مراقبت بعد از جراحی
  • هز ینه‌های جانبی
  • هزینه وضعیت فک و لثه در صورت نیاز جراحی لثه
  • هزینه ایمپلنت کامل فک در صورت بی‌هوشی افزایش می‌یابد.

همچنین زمانی که دندانپزشک برای شما ایمپلنت زیگوماتیک را در نظر می‌گیرد، قیمت ایمپلنت فول موس کمی بالاتر می‎‌رود.

تعیین هزینه ایمپلنت کامل فک بالا و پایین

عوامل بسیاری بر تعیین هزینه ایمپلنت کامل دندان تاثیر گذارند. برخی از عوامل تاثیر گذار شامل موارد ذیل می باشند.

● برند و کشور سازنده ایمپلنت

● جنس ایمپلنت دندان

● متریال بکار رفته در ساخت آن

● مدت زمان صرف شده برای کاشت دندان

● تجربه پزشک و تجهیزات کلینیک

● روش کاشت

عوامل ذکر شده از جمله مهم ترین عواملی هستند که قیمت ایمپلنت کامل فک بالا و پایین تمام شده ایمپلنت کامل متاثر از آن ها است. البته باید توجه داشت که به دلیل سخت و پیچیده بودن فرایند کاشت ایمپلنت فک بالا، هزینه آن نسبت به کاشت در فک پایین بیشتر است.

علاوه بر آن در صورتی که استخوان فک بیمار ضعیف باشد، باید جهت فراهم ساختن بستر مناسب برای کاشت ایمپلنت عمل پیوند استخوان صورت بگیرد. در این حالت هزینه بالا خواهد رفت. نکته حائز اهمیت در خصوص هزینه کاشت کامل آن است که هزینه کاشت در هر دو فک با هم محاسبه می شود.

مقاله مرتبط:‌ جراحی دندان عقل

مزایای ایمپلنت کامل فک بالا و پایین

ایمپلنت کامل برایتان مزایایی به همراه دارد. شما با توجه به این مزیت‌ها می‌توانید با خیال راحت این روش را برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته خودتان انتخاب کنید.

مزایای ایمپلنت کامل دندان


ظاهر بسیار زیبا و طبیعی ایمپلنت کامل

به دلیل این‌که ایمپلنت‌ها به صورت کامل در استخوان فک قرار می‌گیرند و یک روکش روی آن‌ها نصب می‌شود، شما می‌توانید به توجه به سلیقه خودتان میزان طبیعی‌تر بودن یا سفیدتر بودن دندانتان را خودتان انتخاب کنید. اصلا نگران نباشید زیرا که دندان‌هایی یک‌دست و زیبا در پایان کار مشاهده می‌کنید.

بهبود رعایت بهداشت دهان و دندان

از دست دادن دندان یکی از عوامل بوی بد دهان است. پس از این اتفاق دیگر قادر نیستید به راحتی بهداشت دهان و دندانتان را به خوبی رعایت کنید. زیرا که با این وجود پوسیدگی دندان‌ها خیلی بیش‌تر از قبل می‌شود. با ایمپلنت کامل فک بالا و پایین به راحتی رعایت بهداشت دهان و دندان قابل انجام است. تمیز کردن ایمپلنت کامل، بسیار به دندان‌های خودتان شباهت دارد.

ماندگاری و دوام طولانی

یکی از مهم‌ترین مزیت‌های ایمپلنت کامل  دندان، دوام بالای آن‌هاست. شما تا سالیان سال می‌توانید بدون حتی ذره‌ای آسیب با آن‌ها زندگی کنید و از اعتماد به نفس بالای خودت نهایت لذت را ببرید به همین دلیل است که قیمت ایمپلنت کامل فک بالا و پایین نسبت به سایر روش‌های جایگزینی بالاتر است.

بهبود صحبت و عملکرد فک

زمانی که یک دندان خود را از دست می‌دهید، عملکرد فک یا صحبت کردن شما چندان دچار تغییر نمی‌شود. در صورتی که با از دست رفتن تمام دندان‌ها غذا خوردن و صحبت کردن بسیار سخت‌تر از گذشته است. با انجام ایمپلنت کامل فک بالا و پایین به راحتی می‌توانید غذا بخورید، بخندید و صحبت کنید.

جلوگیری از تحلیل استخوان فک

با از دست رفتن تمامی دندان‌ها لثه شروع به حرکت یا عقب رفت می‌کند. به همین دلیل است که کسانی که دندان‌هایشان را از دست داده‌اند، فکشان دچار تحلیل و در نتیجه بدفرمی صورت می‌شود. این عمل تضعیف کل صورت و خطر شکستگی پاتولوژیک را به دنبال دارد. اما چیزی که در مورد ایمپلنت کامل فک بالا و پایین وجود دارد این است که آن‌ها به استخوان فک نیرو میبخشند و از تحلیل آن جلوگیری می‌کند.

تقارن صورت

با از دست دادن دندان‌هایتان فقط کجی سایر دندان‌ها را تجربه نمی‌کنید بلکه تمامی صورت شما نامتقارن می‌شود و به دنبال آن اعتماد به نفستان از بین می‌رود. با انجام ایمپلنت از این روند به راحتی جلوگیری می‌کنید. البته نباید نگران قیمت ایمپلنت فک بالا و پایین باشید زیرا که با وجود تمامی این مزایا یک نوع سرمایه گذاری به حساب می‌‌آید.

شرایط اولیه کاشت ایمپلنت کامل فک بالا و پایین

اولین شرط برای اجرای ایمپلنت کامل دندان، داشتن استخوان فک مقاوم و سالم است تا بتوان ایمپلنت را در آن جایگذاری نمود‌. به این معنی که بیمار باید از تراکم استخوان کافی در ناحیه فک برخوردار باشد.

شرط دوم برخورداری از بافت دهانی سالم و بدون عفونت است. برای کسب نتیجه ای مناسب از کاشت ایمپلنت لازم است در ناحیه لثه ها هیچ‌گونه عفونت و یا پوسیدگی وجود نداشته باشد. البته در شرایطی که استخوان فک ضعیف باشد و لثه ها دچار عفونت و پوسیدگی شده باشند، ابتدا باید عملیات درمانی برای رفع این مشکلات را در دهان بیمار انجام داد. عملیات درمانی شامل پیوند استخوان فک و رفع پوسیدگی و عفونت از لثه ها می باشد.

به طور کلی ایمپلنت کامل برای افرادی مناسب خواهد بود که تمامی یا تعداد زیادی از دندان های خود را از دست داده باشند. همچنین با شکستگی بسیار وسیع در دندان که معمولا به دلیل تصادف و سوانح رخ داده است؛ روبه رو شده باشند.

پوسیدگی تعداد زیادی از دندان ها به علت بیماری و داشتن زمینه مناسب برای پیوند استخوان در صورت داشتن تراکم پایین استخوان فک از دیگر شرایط کاشت ایمپلنت است.

تعداد ایمپلنت کامل فک بالا و پایین

برای تشخیص تعداد ایمپلنت کامل فک بالا و پایین بهترین کار مراجعه به پزشک متخصص می باشد. زیرا نظر درست و نهایی همواره نظر پزشک متخصص است. با این حال تعداد ایمپلنت لازم برای فک بالا و پایین تقریبا ۱۰ الی ۱۶ پایه می باشد. البته این اعداد، اعدادی تقریبی هستند و معمولا تعداد ایمپلنت را با توجه به شرایط بیمار در نظر می گیرند.

ایمپلنت کامل دهان برای چه کسانی مناسب است؟

قبل از انجام ایمپلنت کامل و بررسی قیمت ایمپلنت کامل فک بالا و پایین باید بدانید آیا شما کاندید مناسبی برای ایمپلنت کامل هستید یا خیر؟

از دست دادن تمامی دندان ها در صورتی که به هر دلیل همگی دندان‌هایتان آسیب دیده یا افتاده باشند، شما کاندید بسیار مناسبی برای ایمپلنت دندان هستید. کهولت سن، آسیب یا شکستگی دندان‌ها، هیپودنشیا یا بیماری‌های لثه عواملی هستند که منجر به از دست رفتن دندان می‌شوند که مشکلاتی مانند عدم توانایی در بلع صحیح و لطمه وارد کردن به زیبایی را بوجود می‌آورند. بهتر است برای جبران تمامی این عوارض، ایمپلنت کامل فک را انتخاب کنید.

عدم مبتلا بودن به بیماری لثه

اگر به بیماری‌های پریودنتال و لثه مبتلا نیستید، می‌توانید از این روش برای جایگزینی دندان از دست رفته استفاده کنید. بیماری لثه باعث از بین رفتن بافت استخوانی لثه و فک می‌شود. بنابراین کسانی که به این بیماری دچار باشند این روش برایشان غیر قابل انجام است.

در صورتی هم که پزشک صلاح ببیند این روش را می‌توانند انجام دهند، قیمت ایمپلنت کامل فک بالا و پایین برایشان گران‌تر حساب می‌شود. به همین دلیل است که بلافاصله پس از افتادن دندان می‌بایست به فکر جایگزینی آن‌ها باشید.

رعایت بهداشت کامل دهان و دندان

اگر شما فردی هستید که به خوبی و مرتب بهداشت دهان و دندانتان را رعایت می‌کنید، بهترین کاندید برای ایمپلنت کامل هستید. چرا که پس از ایمپلنت کامل فک بالا و پایین باید به همان ترتیب قبل یا حتی بیش‌تر بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید تا دوام ایمپلنت به راحتی حفظ شود.

عدم رعایت بهداشت باعث ایجاد پلاک و پوسیدگی روی دندان شده و سپس به مرور ایمپلنت لق شده و می‌افتد.

مراحل ایمپلنت دندان
قیمت ایمپلنت کامل فک بالا و پایین


مراحل ایمپلنت کامل

ایمپلنت کامل فک بالا و پایین مراحلی دارد.

معاینه با rtg

در این مرحله پزشک با استفاده از اشعه ایکس عکس دندان شما را می‌گیرد تا جزییات بیش‌تری از دندان‌ها بدست آورد. این عکس تمامی ساختار استخوانی مفید را برای کاشت نشان داده، بنابراین با استفاده از آن پزشک تشخیصات دقیق‌تری راجع به ایمپلنت می‌دهد.

عکس سه بعدی برای ایمپلنت کامل فک بالا و پایین

گرفتن عکس سه بعدی فقط توسط پزشکان معتبر توصیه می‌شود. این عکس در قیمت ایمپلنت کامل فک بالا و پایین تاثیرگذار است. با گرفتن عکس سه بعدی، از تمامی خطرات و عوارض جراحی در امان می‌مانید چرا که پزشک با استفاده از آن راجع به ایمپلنت کامل دندان به راحتی برنامه ریزی می‌کند.

این عکس به منظور جلوگیری از وارد شدن به عصب دندان و فک انجام می‌شود.

جراحی به روش ALL ON 4

این مرحله آخرین مرحله و مهم‌ترین آن محسوب می‌شود. زمانی که 4 ایمپلنت پایه در فک بالا و پایین قرار بگیرد، خیلی مهم است که دندانپزشک این پایه‌ها را در جای درست خود قرار دهد. زیرا که عدم مهارت و قرارگیری نادرست آن‌ها عوارض جبران ناپذیری را به دنبال دارد.

قرار دادن اباتمنت

زمانی که کاشت پایه‌ها به تمام رسید، جراح باید روکش‌ها را درست و سر جای خودشان قرار دهد. تا روکش نهایی قابلیت متصل شدن به آن‌ها را داشته باشد. این مرحله با بی‌حسی موضعی انجام می‌شود. جنس اباتمنت‌ها روی هزینه ایمپلنت کامل فک بالا و پایین تاثیرگذار است.

مقاله مرتبط: مراحل ایمپلنت دندان

قرارگیری روکش کامل

پس از دو هفته از بهبود اتصال اباتمنت نوبت به روکش اصلی می‌رسد. برای این روکش‌ها شما می‌توانید طبیعی‌ترین رنگ را انتخاب کنید. البته آن‌ها به دندان‌های خودتان بسیار شبیه هستند.

مراحل ایمپلنت کامل فک بالا

برای کاشت ایمپلنت کامل فک بالا و بررسی قیمت ایمپلنت کامل فک بالا و پایین باید مراحل ذیل را به صورت کامل اجرا کرد.

کشیدن دندان ها

 ابتدا لازم است تمامی دندان ها کشیده شوند. سپس باید تا التیام کامل جای زخم دندان های کشیده شده صبر کرد. به همین دلیل اغلب بیمار مجبور است مدتی را بدون دندان سپری کند. برای اجرایی کردن پروسه کاشت دندان به طریق ایمپلنت در فک بالا باید حدالمقدور از وارد آوردن آسیب و تروما به بافت استخوانی دندان جلوگیری شود. لازم به ذکر است که روش های کشیدن دندان برای ایمپلنت بسیار خاص و متفاوت هستند.

آماده کردن محل کاشت

برای انجام ایمپلنت در فک بالا محل قرار گیری ایمپلنت در درون استخوان را با دریل های مخصوص دندان پزشکی آماده می کنند. در ایمپلنت فوری محل کاشت دندان را ابتدا تعیین کرده و سپس باز می کنند.

در بخش هایی که از قبل دندان ها کشیده شده باشند؛ استخوان را بوسیله لثه پوشش می دهند. در واقع برای کاشت ایمپلنت فک بالا باید لثه از روی استخوان برداشته شود. در صورت عدم نیاز به پیوند استخوان فک و همچنین وجود لثه کافی، فک را برش زده تا به استخوان آن دسترسی پیدا کنند. این کار برای آماده سازی ایمپلنت انجام می شود.

کاشت ایمپلنت فک بالا

بعد از آماده سازی محل قرار گیری ایمپلنت کامل فک بالا، آن را در محل مناسب و با استفاده از پیچ قرار می دهند. پیچ کردن باعث ایجاد استقامت اولیه ایمپلنت در درون استخوان می شود. در واقع لازم است ایمپلنت به مدت 3 ماه در درون استخوان بدون هیچ حرکت و یا وارد کردن فشاری بر آن قرار بگیرد.

این امر به منظور استخوان سازی در اطراف ایمپلنت امری حیاتی است. در طی 3 ماه استخوان جدید در پیرامون ایمپلنت ساخته می شود. بعد از پایان این مدت می توان اقدام به نصب روکش ایمپلنت کرد.

نکته مهم درباره کاشت فک بالا

لازم به ذکر است که برای کاشت ایمپلنت کامل در فک بالا، باید مواردی مانند وجود سینوس ها و کمبود ارتفاع استخوان فک را مورد توجه قرار داد. فک بالا به دلیل عدم تراکم مناسب استخوان ضعیف است به همین دلیل پزشک نهایت دقت و توجه خود را در حین انجام مراحل کاشت بکار بگیرد.

کاشت ایمپلنت کامل فک پایین

انجام ایمپلنت کامل فک پایین و بررسی قیمت ایمپلنت کامل فک بالا و پایین دارای چندین مرحله مهم می باشد که عبارتند از:

کشیدن دندان

اولین مرحله شامل کشیدن دندان ها می باشد. کشیدن دندان ها جهت انجام کاشت در فک پایین اندکی متفاوت تر از کشیدن دندان در حالت عادی است. زیرا در پروسه کشیدن دندان جهت انجام ایمپلنت لازم است استخوان های اطراف دندان تا حد ممکن سالم باقی بمانند. سلامت استخوان های اطراف دندان باعث می شود تا در اینده از لق شدن ایمپلنت و یا بروز عفونت در ان و در لثه ها جلوگیری شود.

 آماده سازی محل کاشت

آماده سازی محل دندان های کشیده شده برای انجام فرایند کاشت، دومین مرحله برای کاشت ایمپلنت است. دندان ها چه در گذشته و چه در زمان حال کشیده شده باشند؛ باید محل آن ها برای قرار دادن ایمپلنت آماده شود. به این معنی که محل قرارگیری ایمپلنت توسط پزشک در نهایت دقت و بر اساس سایز و ابعاد ایمپلنت دریل شود.

قرار دادن ایمپلنت در جای خود

در صورت عدم بروز مشکل در استخوان فک و لثه های بیمار، مرحله جایگذاری ایمپلنت اخرین مرحله از فرایند کاشت خواهد بود. در این مرحله دندان پزشک، ایمپلنت فک پایین را یا به کمک موتور جراحی و یا با استفاده از دست در محل مناسب آن قرار می دهد. در ایمپلنت فک پایین لازم است تمام تنه ایمپلنت در بخش زیرین استخوان مخفی شود. این کار برای پیشگیری از بروز عفونت در ایمپلنت ضروری است.

روکش ایمپلنت

روکش ایمپلنت فک پایین با روکش کردن دندان های معمولی کاملا متفاوت است. زیرا قالبگیری روکش ایمپلنت با استفاده از یک سری قطعات اضافی صورت می گیرد. البته روکش ایمپلنت در فک پایین با توجه به سیستم بکار رفته در آن متفاوت خواهد بود. روکش مزبور را بر روی بخش تاجی ایمپلنت با نام اباتمنت قرار می دهند که می توان با چسب مخصوص و یا پیچ انجام شود.

پیوند لثه یا پیوند استخوان در ایمپلنت کامل

پیوند لثه یا پیوند استخوان یکی از مراحل اولیه اجرای ایمپلنت کامل است که تنها در شرایط خاصی قابل انجام هستند. عمل در صورتی به اجرا در خواهد آمد که استخوان فک از تراکم مناسبی برخوردار نباشد. به همین منظور پیش از کاشت ایمپلنت از پودر استخوان برای پیوند استخوان فک استفاده می کنند.

معمولا عمل پیوند استخوان فک به دو دلیل بسیار مهم انجام می شود. افزایش مقدار استخوان و جلوگیری از تحلیل استخوان بعد از کشیدن دندان، دو دلیل برای انجام این کار هستند. همچنین در صورت پوسیدگی و عفونی بودن لثه ها باید عمل پیوند لثه نیز برای بیمار انجام شود.

انواع روش های ایمپلنت کل دهان

برای اجرای ایمپلنت کامل در دهان روش های متعددی وجود دارند که می توان از آن ها استفاده کرد. این روش ها شامل موارد ذیل می باشند.

روش ایمپلنت‌های Endosteal

این روش یکی از متداول‌ ترین روش های کاشت ایمپلنت است. زیرا در اکثر مواقع از آن برای جایگزین بریج یا پروتز متحرک استفاده می کنند. در این روش اقدام به ایجاد سوراخی در فک بیمار می کنند. اندازه سوراخ با توجه به اندازه پایه تیتانیومی ایجاد می شود که به عنوان ریشه مصنوعی در فک قرار داده می شود.

بعد از قرار دادن پایه تیتانیومی باید تا جوش خوردن پایه نرم و استخوان‌های کناری به پایه تیتانیومی صبر کرد. سپس قسمت تاج را بر روی پایه قرار داده و به این ترتیب پروسه کاشت را به پایان رساند.

روش ایمپلنت دندان All-on-4

All-on-4  روشی دیگر برای ایمپلنت کامل است که به صورت قوسی کامل در درون دهان جای می گیرد. در این روش از چهار ایمپلنت برای تمام فک استفاده می شود. عدم پیوند استخوان از جمله ویژگی های انجام این روش است.

در این روش به منظور قرارگیری ایمپلنت از جوش‌های مخصوصی استفاده می‌شود. این جوش ها به شکلی هستند که می‌ توان یک دسته ناپایدار از دندان‌های جانشین را طی یک روز جای گذاری کرد.

روش ایمپلنت دندان کوتاه

کاشت ایمپلنت کامل به روش دندان کوتاه یا MDI به صورتی است که ایمپلنت ها را در اندازه بسیار کوچک تر از سایر ایمپلتت های دیگر در دهان قرار می دهند. در این روش ایمپلنت را با استفاده از تکنیک‌ های کمتر تهاجمی در جای خود قرار می دهند.

روش ایمپلنت دندان فوری یا یک روزه

این روش بیشتر برای افرادی کاربرد دارد که از شرایط بسیار مناسبی در فک و لثه های برای اجرای ایمپلنت برخوردار باشند. در این روش تمامی مراحل آماده سازی و کاشت در یک روز انجام می گیرد. البته نباید فراموش کرد که این روش تا حد زیادی به آناتومی و وضعیت استخوان ناحیه‌ ای که در آن ایمپلنت کاشت می شود بستگی دارد.

روش ایمپلنت دندان تک مرحله‌ ای

در روش تک مرحله ای ایمپلنت یک ایمپلنت بلند را در درون استخوان فک قرار می دهند. بعد از اتمام مرحله قرار دهی ایمپلنت در درون فک لثه را بخیه می زنند. به نحوی که بافت لثه بالای ایمپلنت با بافت لثه در یک سطح قرار بگیرند. در این روش قسمت بالای ایمپلنت قابل مشاهده می باشد.

بعد از گذشت چند ماه و التیام کامل جای بخیه ها روکش موقت را بدون انجام جراحی بر روی ایمپلنت نصب می نمایند. در روش تک مرحله ای دیگر نیاز به انجام مرحله دوم جراحی نخواهد بود.

روش ایمپلنت دندان ساب پریو استیل

در این روش از ایمپلنت کامل، ایمپلنت را در درون بافت لثه و بر روی استخوان فک قرار می دهند. به نحوی که قسمتی از سر فلزی ایمپلنت که برای نگه داشتن روکش استفاده می شود بیرون‌ از استخوان است.

از این روش بیشتر برای عمل‌ های تک مرحله‌ ای ایمپلنت مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر آن از این روش جهت نگه داشتن دندان مصنوعی و برای کسانی که از ارتفاع کافی استخوان برخوردار نیستند؛ بسیار مناسب است.

روش ایمپلنت دندان دو مرحله‌ ای

ایمپلنت کامل دو مرحله‌ ای را در دو مرحله انجام می دهند. در مرحله اول به کمک عمل جراحی ایمپلنت را در داخل استخوان فک قرار می دهند. سپس بافت لثه را به کمک بخیه مجددا می بندند. بعد از انجام این مرحله لازم است بیمار به مدت ۳ الی ۶ ماه، بسته به روند بهبود بخیه ها صیر کند. بعد از ان برای اتصال ایمپلنت و ترمیم موقت و باز کردن بخش جزئی از لثه به دندان پزشک معالج خود مراجعه کند.

روش ایمپلنت دندان فرو رونده

روش فرو رونده یکی از روش‌های بسیار محبوب برای کاشت ایمپلنت دندان است. در این روش ایمپلنت را در درون استخوان فک قرار می دهند. معمولا از این روش برای جایگزینی بریج دندان و دندان مصنوعی استفاده می شود. روش ایمپلنت دندان فرو رونده شامل انواع مختلفی از ایمپلنت مانند استوانه ای، پیچی و تیغه‌دار می باشد.

ایمپلنت تمام فک

ایمپلنت تمام فک یک روش درمانی در زمینه دندانپزشکی است. با استفاده از این روش می توانید به جای دندان های خراب و پوسیده، دندان های سالم جایگزین کنید. در این روش، ایمپلنت‌ های کوچک به عنوان جایگزین دندان ‌های کشیده شده در فک بالا و پایین قرار می ‌گیرند. این ایمپلنت ‌ها از موادی مانند تیتانیوم ساخته شده و با بافت استخوان ترکیب می‌ شوند.

پس از جایگزینی ایمپلنت‌ ها، پروتزهای دندانی (مانند تاج‌ ها یا پل‌ ها) روی ایمپلنت‌ ها نصب می ‌شوند تا ظاهر دندان ‌ها طبیعی جلوه کند و عملکرد جویدن نیز بهبود یابد.ایمپلنت تمام فک به دلیل استفاده از مواد با کیفیت، پایداری بالا و زیبایی دندان ها، به عنوان یک روش درمانی پرطرفدار در بین افراد از محبوبیت خاصی برخوردار است.

روش‌ های کاشت ایمپلنت تمام فک به تعداد دندان ‌های  کشیده شده و وضعیت استخوان‌ های فک بستگی دارد. روش ایمپلنت‌ با توجه به انتظارات فرد و وضعیت فک او انتخاب می شود. حتما باید با روش های کاشت ایمپلنت تمام فک و مزایا و معایب آن آشنایی داشته باشید و در نهایت با مشورت پزشک، بهترین روش را برای ایمپلنت‌ انتخاب کنید.

سخن آخر

با از دست دادن تمامی دندان‌هایتان مسلما اعتماد به نفس شما تضعیف می‌شود. البته امروزه در این باره اصلا جای نگرانی نیست چرا که به راحتی می‌توانید با ایمپلنت کامل فک بالا و پایین این کمبود را جبران کنید. البته در نظر گرفتن قیمت ایمپلنت کامل فک بالا و پایین برای انتخاب این روش بسیار ضروری است.

دندانپزشکان معتبر این روش را با هزینه مناسب برایتان انجام می‌دهند. ایمپلنت کامل مراحلی دارد و تنها تفاوتش با ایمپلنت معمولی این است که با استفاده از 4 پایه ایمپلنت تمامی فک بالا و پایین را کاشت می‌کنند.

اما اگر نیاز به کاشت چند واحد ایمپلنت داشتید؛ می توانید از صفحه قیمت قسطی ایمپلنت دندان به صورت کامل هزینه های کاشت ایمپلنت را مشاهده نمایید.

4.8/5 - (20 امتیاز)