آیا از ظاهر لبخند خود راضی نیستید؟ از دست دادن دندان ها نه تنها می تواند اعتماد به نفس شما را کاهش داده بلکه می تواند سلامت دهان و دندان شما را تحت تأثیر قرار دهد. ایمپلنت دیجیتال یکی از شیوه های جایگذاری دندان به شمار می رود که در این مقاله به صورت جامع به این نوع از کاشت دندان می پردازیم.
خرابی دندان یک مسئله بسیار شایع در جوامع امروزی شده است. شاید برای بسیاری از افراد پیش آمده باشد که دندان خرابی داشته و نیاز به کاشت دندان دارند. در گذشته با خراب شدن یا از بین رفتن دندان از دندان های پروتزی متحرک استفاده می کردند. این نوع دندان ها متحرک بودند و بعد از مدتی هنگام غذا خوردن یا حرف زدن، حرکت کرده و یا تولید صدا می کردند. اما امروزه کاشت دندان به صورت ایمپلنت یعنی کاشت دندان در استخوان فک به وسیله جاگذاری و فیکس دندان در آن صورت می گیرد. یکی از انواع ایمپلنت ها، ایمپلنت دیجیتال است.
رزرو وقت مشاوره و معاینه رایگان
برای ویزیت و معاینه رایگان توسط متخصص ایمپلنت دندان شماره تماس خود را بگذارید.
برای ایمپلنت دیجیتال دندان باید یک مرکز ایمپلنت دیجیتال معتبر را پیدا کرده و اگر قیمت برایتان اهمیت دارد؛ باید از قیمت ایمپلنت دیجیتال در مراکز مختلف اطلاعات جمع آوری کرد؛ چرا که قیمت مراکز کمی باهم متفاوت است.
وقتی شما دندانی را از دست داده اید؛ می توانید از روش درمانی ایمپلنت دیجیتال برای جای گذاری دندان استفاده کنید. این روش بسیار طبیعی است و برخلاف روش سنتی می توان با آن تمام مواد غذایی را میل کرد. در این روش با استفاده از ابزارها، نرم افزارها و تصاویر سه بعدی اطلاعاتی از دندان به دست می آید. با استفاده از عکس های گرفته شده، کوچکترین برش روی لثه زده می شود و پایه ایمپلنت در استخوان فک فیکس می شود. بعد از گذشت مدتی جای گذاری و کاشت دندان روی پایه ایمپلنت صورت می گیرد.
گردش کار دیجیتال در کاشت ایمپلنت دیجیتال به اینگونه است که به کمک رایانه، طیف وسیعی از مراحل باعث تولید یک طرح مجازی سه بعدی با پروتز و سپس انتقال توسط راهنما و پروتکل جراحی به دهان بیمار منتقل می شود. جراحی ایمپلنت دیجیتال مانند ایمپلنت با دست، یک روش قابل اعتماد و دقیق است. با این وجود گاهی خطاهایی دارد که با انتخاب پزشک مجرب این خطا نزدیک به صفر می رسد.
این روش بر مبنای دندان هر فرد طراحی می شود. ایمپلنت ها در این روش بر اساس داده های ورودی کامپیوتر ساخته می شوند و دست پزشک در این پروسه دخالتی ندارد.
در این روش درد و خونریزی کمتر است و نیازی به بخیه ندارد. چرا که با استفاده از این شبیه سازی سه بعدی، تمام جوانب کاشت دندان توسط متخصص بررسی شده و کمترین اشتباه صورت خواهد گرفت.
میخوام بیشتر بدونم: ایمپلنت آلمانی icx آی سی ایکس
یکی از پرتکرارترین سوالاتی که از سوی مراجعه کنندگان پرسیده می شود این است که ایمپلنت دیجیتال دندان چیست؟ در این بخش به پاسخ این پرسش می پردازیم.
این ایمپلنت یکی از تکنولوژی های پیشرفته دنیای امروز در دندان پزشکی محسوب می شود. جراحی ایمپلنت دیجیتال (که به آن جراحی ایمپلنت ناوبری دیجیتال نیز گفته می شود) از یک شبیه سازی سه بعدی رایانه ای برای بررسی وضعیت استخوان و موقعیت عصبی استفاده می کند. با استفاده از این اطلاعات، یک دندانپزشک معتبر زیبایی قادر به برنامه ریزی جراحی با حداقل برش خواهد بود. از آنجا که عمل جراحی ایمپلنت دندان دیجیتال در ایجاد کوچکترین برش ممکن متمرکز است، درد به طور قابل توجهی در مقایسه با جراحی ایمپلنت سنتی کمتر است.
جراحی ایمپلنت دیجیتال یا هدایت دیجیتال یک روشی است که با کوچکترین برش در لثه، عمل کاشت ایمپلنت با سرعت زیادی انجام می شود.
این روش باعث افزایش استحکام چندین برابری ایمپلنت دندانی و همچنین افزایش زیبایی طبیعی دندان می شود. در روش سنتی شما مجبور هستید بین یک تا 7 جلسه به دندانپزشک مراجعه کنید. اما در روش نوین، پزشک با این که چندین جلسه روی ایمپلنت کار می کند، نیازی به حضور فیزیکی شما در مطب نیست.
در حین انجام عمل دندانپزشکی، یک راهنمای دقیق بر روی دندان های شما نصب می شود تا اطمینان حاصل شود که آسیبی به عصب یا دندان های اطراف وارد نمی شود.
این راهنما همچنین به دندانپزشکان کمک می کند تا برش هایی دقیق و در عین حال کوچک، برای کاشت ایمپلنت دندان ایجاد کنند.
همانطور که می توانید تصور کنید، فناوری به کار رفته در ایمپلنت های دیجیتال امکان قرارگیری دقیق پروتز دندان را دارد. بنابراین یک گزینه عاقلانه برای سرمایه گذاری در هزینه کاشت دندان دیجیتال است.
به کارگیری فناوری پیشرفته در تشخیص، برنامه ریزی درمان و ارائه بهترین روش درمان از جمله کاشت ایمپلنت دیجیتال در بهترین مرکز ایمپلنت دیجیتال دندان انجام میشود. به کار گیری روش های دیجیتال به خصوص در مراکز دندانپزشکی امروزه بسیار فراگیر شده است. اما فقط حدود 34 درصد از دندانپزشکان از این روش استفاده می کنند. البته این پیشرفت ها در خدمات دندانپزشکی روز به روز افزایش می یابد.
روش های کاشت ایمپلنت فوری یا ایمپلنت دیجیتال بیش تر در شهر تهران استفاده می شود. دندانپزشکان مجرب در این مراکز معتبر آماده ارائه خدمات با استفاده از تکنولوژی روز دنیا به بیماران هستند.
مراکز زیادی جراحی ایمپلنت را انجام می دهند. انتخاب بهترین مرکز ایمپلنت در بالا بودن کیفیت روند جراحی تاثیر زیادی دارد. ایمپلنت دندان دیجیتال بهتر است در بهترین مراکز و کلینیک ها انجام شود. این مراکز با دارا بودن کادری مجرب و پزشکانی حاذق، جراحی به روش ایمپلنت دیجیتال را برایتان با کیفیت بسیار بالایی انجام می دهند.
اگر به دنبال مرکز ایمپلنت در غرب تهران هستید؛ می توانید با شماره های زیر تماس گرفته و از مشاوره رایگان مستر ایمپلنت استفاده نمایید.
برای معاینه و مشاوره رایگان توسط متخصص ایمپلنت با شماره های زیر تماس بگیرید.
صادقیه – خیابان آیت الله کاشانی جنب بانک سرمایه ساختمان فربد پلاک 258 طبقه 4 واحد 25
داشتن تجربه بالا و دانش علمی منحصر به فرد از مهم ترین ویژگی هایی است که بهترین متخصص ایمپلنت دیجیتال باید داشته باشد. جراحی به روش ایمپلنت یک روش سخت و زمان بر است و هرکسی نمی تواند آن را انجام دهد. اگر متخصص ایمپلنت نتواند به درستی فک را سوراخ کند، اعصاب فک در آن ناحیه صدمه می بیند. ایمپلنت به روش دیجیتال توسط افراد غیر متخصص باعث ایجاد عوارض و مشکلات دهان و دندان می شود. بنابراین انتخاب بهترین پزشک در روند جراحی اهمیت بسیاری دارد.
جراحی با کمترین شکاف در ایمپلنت دندان به گونه ای است که به هنگام جراحی، فقط یک شکاف کوچک در فک ایجاد می شود و درد و ناراحتی و زمان بهبود بیمار بسیار کاهش می یابد. این شکاف های بسیار کوچیک، نیاز به بخیه زدن ندارند.
در حالیکه، در جراحی کاشت ایمپلنت سنتی با شکاف زیاد، دندان پزشک جراح باید تمام لثه را تا زمانی که به استخوان فک برسد ببرد و محل قرار گیری رشته های عصبی را تعیین کرده و همچنین شرایط استخوان فک را هم باید بررسی کند.
اگر دندان تان را از دست داده اید و ترس از جراحی و درد آن را دارید؛ دیگر نگران نباشید. امروزه راه حل ها و روش های بسیاری برای رفع این گونه مشکلات به وجود آمده اند. ایمپلنت دیجیتال یک روش مؤثر برای کاهش درد و خونریزی در هنگام کاشت دندان است.
با مراجعه به یک مرکز ایمپلنت دیجیتال معتبر تجربه خوبی را در کاشت دندان به دست آورید. این را فراموش نکنید که کاشت ایمپلنت دیجیتال به تخصص بیشتری نیاز دارد چرا که در این روش از تکنولوژی های بیشتری برای درمان استفاده می شود.
زمانی که شما برای بار اول نزد دندانپزشک مراجعه کنید؛ باید عکس های سه بعدی از فک و دهان خود تهیه نمایید. این اسکن سه بعدی از طریق گردش دستگاه رادیوگرافی و تابش اشعه ایکس در دور سر در عرض چند ثانیه صورت می گیرد. عکسبرداری از نمای داخلی فک و دهان، صورت می گیرد تا وضعیت کاملی از فک را به دندانپزشک ارائه دهد. همچنین در این اسکن قطر و طول استخوان فک نیز قابل مشاهده است. این عکس ها اطلاعاتی درباره مقدار حفره ایجاد شده در استخوان فک را به متخصص می دهد. همچنین عوارض جانبی را حین کاشت دندان کاهش می دهد.
به طور قطع وقتی آدرس دقیق و نقشه نمایه های کلی فک را داشته باشید؛ ریسک کاشت دندان کاهش می یابد. چرا که با وجود این اسکن سه بعدی می توانید تمام جوانب را برای کاشت دندان بسنجید.
در این مرحله از کاشت ایمپلنت دیجیتال باید وضعیت قرار گیری دندان جدید را در مجاورت دندان های دیگر بررسی کنید. جاگیری دندان در کنار دندان های دیگر باید به درستی صورت گیرد. همچنین اندازه گیری حجم و اندازه دندان در این مرحله صورت می گیرد. در صورتی که به یک مرکز ایمپلنت دیجیتال مجهز مراجعه کرده باشید، با استفاده از دستگاه اسکنر دیجیتال از بافت های نرم و لثه عکسبرداری صورت می گیرد و قالب تهیه می شود. در غیر این صورت با استفاده از قالب گچی این مرحله طی شده و قالب برای اسکن به لابراتوار فرستاده می شود. در این اسکن اطلاعاتی شامل موقعیت دندان ها و لثه ها وجود دارد. با ادغام این دو مرحله اطلاعاتی درباره درون و بیرون فک و دندان ها ارائه می شود.
میخوام بیشتر بدونم: ایمپلنت کره ای dio دیو
در این مرحله متخصص ایمپلنت با پردازش اطلاعات و عکسبرداری ها می تواند قطر و طول پایه ایمپلنت و بهترین موقعیت قرار گیری ایمپلنت در فک را در نرم افزار ثبت کند. پس از آن این اطلاعات برای ساخت استنت یا حتی روکش به لابراتوار ساخت ایمپلنت دیجیتال ارسال می گردد. یکی از مزایای ساخت ایمپلنت دیجیتال این است که می توان همزمان با ساخت ایمپلنت، روکش دندان (موقتی یا دائمی) را آماده کرد. برای همین پس از جاگیری درست دندان در استخوان فک، بدون اتلاف وقت روکش دندان نیز انجام می گیرد. به همین دلیل قیمت ایمپلنت دیجیتال به نسبت کارهای انجام گرفته در کاشت دندان بیشتر از ایمپلنت سنتی و روش های دیگر است.
در لابراتوار یا مرکز ایمپلنت دیجیتال پس از دریافت اطلاعات، اقدام به ساخت استنت برای آن شخص می کنند. قابل توجه است که هر استنت مختص یک فرد است. پس از آنکه استنت ضدعفونی شد، می توان آن را در هنگام قرار گیری ایمپلنت روی فک و دندان های بیمار فیکس کرد. یکی از اساسی ترین کاربردهای استنت قرار گیری درست ایمپلنت در همان جایی است که مدنظر بوده است.
متخصص در این مرحله از کاشت، استنت ضدعفونی شده را از پک خارج کرده و روی دندان ها و فک قرار می دهد. حال باید با پانچ لثه را از روی استخوان برداشته و در این قسمت است که اهمیت آن عکس های دیجیتال ثابت می شود. چرا که متخصص با داشتن عکس قطر استخوان، میزان ایجاد حفره در استخوان فک را بررسی کرده است. یک برش کوچک (پانچ) برای این کار کافی است. پس از با دریل یک حفره ایجاد می کنیم و ایمپلنت را در جای خود پیچ می کنیم. در مرحله آخر پس از برداشتن استنت می توانیم روکش را نیز قرار دهیم.
در روش ایمپلنت سنتی، لثه باید تا استخوان عمودی بریده شود تا بتوان محل کاشت را مشخص کرد. اما در ایمپلنت دیجیتال، شکاف با استفاده از عکس های سی تی سه بعدی برای بررسی شرایط استخوان و محل قرارگرفتن رشته های عصبی گرفته می شود. سوراخی که کاشت پایه های ایمپلنت آنقدر کوچک است که حتی نیاز به بخیه زدن ندارد.
کاشت ایمپلنت دندان دیجیتال زمان بهبود بیمار را کاهش می دهد و همچنین امکان ایجاد تورم و خونریزی و عفونت را نیز کمتر می کند. معمولاً جراحی ایمپلنت دیجیتال برای یک یا دو کاشت دندان حدود ده تا بیست دقیقه زمان نیاز دارد.
سخن آخر
در این مفاله صفر تا صد کاشت ایمپلنت دیجیتال را بیان کردیم. امیدواریم توانسته باشیم شما را برای کاشت ایمپلنت کمک کرده باشیم. اگر می خواهید درباره ایمپلنت سنتی نیز اطلاعات کسب نمایید؛ می توانید از طریق لینک زیر هزینه ایمپلنت دندان و چگونگی انجام آن را مطلع شوید.
دیدگاهی ثبت نشده است