خرابی دندان یک مسئله بسیار شایع در جوامع امروزی شده است. شاید برای بسیاری از افراد پیش آمده باشد که دندان خرابی داشته و نیاز به کاشت دندان دارند. در گذشته با خراب شدن یا از بین رفتن دندان از دندان های پروتزی متحرک استفاده می کردند. این نوع دندان ها متحرک بودند و بعد از مدتی هنگام غذا خوردن یا حرف زدن، حرکت کرده و یا تولید صدا می کردند. اما امروزه کاشت دندان به صورت ایمپلنت یعنی کاشت دندان در استخوان فک به وسیله جاگذاری و فیکس دندان در آن صورت می گیرد. یکی از انواع ایمپلنت ها، ایمپلنت دیجیتال است.
زیبایی دندان ها بسیار حائز اهمیت است و از آن طرف هزینه های دندانپزشکی با پیشرفت های امروزی بسیار بالا رفته است. پس قبل از رفتن به یک مرکز دندانپزشکی بهتر است درباره عملکرد آن مرکز درمانی تحقیق کنید. چرا که دندان و فک، جای اشتباه های کوچک نیست و ممکن است سلامت دهان شما به خطر بیندازد.
برای کاشت ایمپلنت دیجیتال باید یک مرکز ایمپلنت دیجیتال معتبر را پیدا کرده و اگر قیمت برایتان اهمیت دارد همچنین باید از قیمت ایمپلنت دیجیتال در مراکز مختلف اطلاعات جمع آوری کرد؛ چرا که قیمت مراکز کمی باهم متفاوت است.
وقتی شما دندانی را از دست داده اید می توانید از روش درمانی ایمپلنت دیجیتال برای جای گذاری دندان استفاده کنید. این روش بسیار طبیعی است و برخلاف روش سنتی می توان با آن تمام مواد غذایی را میل کرد. در این روش با استفاده از ابزارها، نرم افزارها و تصاویر سه بعدی اطلاعاتی از دندان به دست می آید. با استفاده از عکس های گرفته شده، کوچکترین برش روی لثه زده می شود و پایه ایمپلنت در استخوان فک فیکس می شود. بعد از گذشت مدتی جای گذاری و کاشت دندان روی پایه ایمپلنت صورت می گیرد.
در این روش درد و خونریزی کمتر است و نیازی به بخیه ندارد. چرا که با استفاده از این شبیه سازی سه بعدی، تمام جوانب کاشت دندان توسط متخصص بررسی شده و کمترین اشتباه صورت خواهد گرفت.
میخوام بیشتر بدونم: ایمپلنت آلمانی icx آی سی ایکس
اگر دندان تان را از دست داده اید و ترس از جراحی و درد آن را دارید. دیگر نگران نباشید. امروزه راه حل ها و روش های بسیاری برای رفع این گونه مشکلات به وجود آمده اند. ایمپلنت دیجیتال یک روش مؤثر برای کاهش درد و خونریزی در هنگام کاشت دندان است. با مراجعه به یک مرکز ایمپلنت دیجیتال معتبر تجربه خوبی را در کاشت دندان به دست آورید. این را فراموش نکنید که کاشت ایمپلنت دیجیتال به تخصص بیشتری نیاز دارد چرا که در این روش از تکنولوژی های بیشتری برای درمان استفاده می شود. اما قبل از هر چیز با مراحل کاشت دندان به روش ایمپلنت دیجیتال آشنا شوید.
زمانی که شما برای بار اول نزد دندانپزشک مراجعه کنید باید عکس های سه بعدی از فک و دهان خود تهیه کنید. این اسکن سه بعدی از طریق گردش دستگاه رادیوگرافی و تابش اشعه ایکس در دور سر در عرض چند ثانیه صورت می گیرد. عکسبرداری از نمای داخلی فک و دهان، صورت می گیرد تا وضعیت کاملی از فک را به دندانپزشک ارائه دهد. همچنین در این اسکن قطر و طول استخوان فک نیز قابل مشاهده است. این عکس ها اطلاعاتی درباره مقدار حفره ایجاد شده در استخوان فک را به متخصص می دهد. همچنین عوارض جانبی را حین کاشت دندان کاهش می دهد.
به طور قطع وقتی آدرس دقیق و نقشه نمایه های کلی فک را داشته باشید. پس ریسک کاشت دندان کاهش می یابد. چرا که با وجود این اسکن سه بعدی می توانید تمام جوانب را برای کاشت دندان بسنجید.
در این مرحله از کاشت ایمپلنت دیجیتال باید وضعیت قرار گیری دندان جدید را در مجاورت دندان های دیگر بررسی کنید. جاگیری دندان در کنار دندان های دیگر باید به درستی صورت گیرد. همچنین اندازه گیری حجم و اندازه دندان در این مرحله صورت می گیرد. در صورتی که به یک مرکز ایمپلنت دیجیتال مجهز مراجعه کرده باشید، با استفاده از دستگاه اسکنر دیجیتال از بافت های نرم و لثه عکسبرداری صورت می گیرد و قالب تهیه می شود. در غیر این صورت با استفاده از قالب گچی این مرحله طی شده و قالب برای اسکن به لابراتوار فرستاده می شود. در این اسکن اطلاعاتی شامل موقعیت دندان ها و لثه ها وجود دارد. با ادغام این دومرحله اطلاعاتی درباره درون و بیرون فک و دندان ها ارائه می شود.
میخوام بیشتر بدونم: ایمپلنت کره ای dio دیو
در این مرحله متخصص ایمپلنت با پردازش اطلاعات و عکسبرداری ها می تواند قطر و طول پایه ایمپلنت و بهترین موقعیت قرار گیری ایمپلنت در فک را در نرم افزار ثبت کند. پس از آن این اطلاعات برای ساخت استنت یا حتی روکش به لابراتوار ساخت ایمپلنت دیجیتال ارسال می گردد. یکی از مزایای ساخت ایمپلنت دیجیتال این است که می توان همزمان با ساخت ایمپلنت، روکش دندان (موقتی یا دائمی) را آماده کرد. برای همین پس از جاگیری درست دندان در استخوان فک، بدون اتلاف وقت روکش دندان نیز انجام می گیرد. به همین دلیل قیمت ایمپلنت دیجیتال به نسبت کارهای انجام گرفته در کاشت دندان بیشتر از ایمپلنت سنتی و روش های دیگر است.
در لابراتوار یا مرکز ایمپلنت دیجیتال پس از دریافت اطلاعات، اقدام به ساخت استنت برای آن شخص می کنند. قابل توجه است که هر استنت مختص یک فرد است. پس از آنکه استنت ضدعفونی شد، می توان آن را در هنگام قرار گیری ایمپلنت روی فک و دندان های بیمار فیکس کرد. یکی از اساسی ترین کاربردهای استنت قرار گیری درست ایمپلنت در همان جایی است که مدنظر بوده است.
متخصص در این مرحله از کاشت، استنت ضدعفونی شده را از پک خارج کرده و روی دندان ها و فک قرار می دهد. حال باید با پانچ لثه را از روی استخوان برداشته و در این قسمت است که اهمیت آن عکس های دیجیتال ثابت می شود. چرا که متخصص با داشتن عکس قطر استخوان، میزان ایجاد حفره در استخوان فک را بررسی کرده است. یک برش کوچک (پانچ) برای این کار کافی است. پس از با دریل یک حفره ایجاد می کنیم و ایمپلنت را در جای خود پیچ می کنیم. در مرحله آخر پس از برداشتن استنت می توانیم روکش را نیز قرار دهیم.
دیدگاهی ثبت نشده است