ایمپلنت دیجیتال چیست / قیمت کاشت ایمپلنت دیجیتالایمپلنت دیجیتال چیست / قیمت کاشت ایمپلنت دیجیتالایمپلنت دیجیتال چیست / قیمت کاشت ایمپلنت دیجیتالایمپلنت دیجیتال چیست / قیمت کاشت ایمپلنت دیجیتال
  • صفحه نخست
  • قیمت ایمپلنت
  • خدمات
  • مقاله های دندانپزشکی
  • پرسش و پاسخ
  • درباره ما

ایمپلنت دیجیتال چیست / قیمت کاشت ایمپلنت دیجیتال

  • صفحه نخست
  • ایمپلنت های دندانی
  • ایمپلنت دیجیتال چیست / قیمت کاشت ایمپلنت دیجیتال
منتشر شده توسط رضا صفری در 2021-04-12
موضوعات
  • ایمپلنت های دندانی
برچسب ها
  • ایمپلنت دیجیتال
  • قیمت کاشت ایمپلنت دیجیتال
  • کاشت ایمپلنت دیجیتال
ایمپلنت دیجیتال چیست و قیمت کاشت ایمپلنت دیجیتال

ایمپلنت دیجیتال چیست / قیمت کاشت ایمپلنت دیجیتال

  • رضا صفری
  • آوریل 12, 2021
ایمپلنت دیجیتال چیست و قیمت کاشت ایمپلنت دیجیتال

خرابی دندان یک مسئله بسیار شایع در جوامع امروزی شده است. شاید برای بسیاری از افراد پیش آمده باشد که دندان خرابی داشته و نیاز به کاشت دندان دارند. در گذشته با خراب شدن یا از بین رفتن دندان از دندان های پروتزی متحرک استفاده می کردند. این نوع دندان ها متحرک بودند و بعد از مدتی هنگام غذا خوردن یا حرف زدن، حرکت کرده و یا تولید صدا می کردند. اما امروزه کاشت دندان به صورت ایمپلنت یعنی کاشت دندان در استخوان فک به وسیله جاگذاری و فیکس دندان در آن صورت می گیرد. یکی از انواع ایمپلنت ها، ایمپلنت دیجیتال است.

 

ایمپلنت دیجیتال چیست

زیبایی دندان ها بسیار حائز اهمیت است و از آن طرف هزینه های دندانپزشکی با پیشرفت های امروزی بسیار بالا رفته است. پس قبل از رفتن به یک مرکز دندانپزشکی بهتر است درباره عملکرد آن مرکز درمانی تحقیق کنید. چرا که دندان و فک، جای اشتباه های کوچک نیست و ممکن است سلامت دهان شما به خطر بیندازد.

آشنایی با کاشت ایمپلنت دیجیتال و مراکز آن

برای کاشت ایمپلنت دیجیتال باید یک مرکز ایمپلنت دیجیتال معتبر را پیدا کرده و اگر قیمت برایتان اهمیت دارد همچنین باید از قیمت ایمپلنت دیجیتال در مراکز مختلف اطلاعات جمع آوری کرد؛ چرا که قیمت مراکز کمی باهم متفاوت است.

وقتی شما دندانی را از دست داده اید می توانید از روش درمانی ایمپلنت دیجیتال برای جای گذاری دندان استفاده کنید. این روش بسیار طبیعی است و برخلاف روش سنتی می توان با آن تمام مواد غذایی را میل کرد. در این روش با استفاده از ابزارها، نرم افزارها و تصاویر سه بعدی اطلاعاتی از دندان به دست می آید. با استفاده از عکس های گرفته شده، کوچکترین برش روی لثه زده می شود و پایه ایمپلنت در استخوان فک فیکس می شود. بعد از گذشت مدتی جای گذاری و کاشت دندان روی پایه ایمپلنت صورت می گیرد.

در این روش درد و خونریزی کمتر است و نیازی به بخیه ندارد. چرا که با استفاده از این شبیه سازی سه بعدی، تمام جوانب کاشت دندان توسط متخصص بررسی شده و کمترین اشتباه صورت خواهد گرفت.

آشنایی با کاشت ایمپلنت دیجیتال

میخوام بیشتر بدونم: ایمپلنت آلمانی icx آی سی ایکس

مراحل کاشت ایمپلنت دیجیتال

اگر دندان تان را از دست داده اید و ترس از جراحی و درد آن را دارید. دیگر نگران نباشید. امروزه راه حل ها و روش های بسیاری برای رفع این گونه مشکلات به وجود آمده اند. ایمپلنت دیجیتال یک روش مؤثر برای کاهش درد و خونریزی در هنگام کاشت دندان است. با مراجعه به یک مرکز ایمپلنت دیجیتال معتبر تجربه خوبی را در کاشت دندان به دست آورید. این را فراموش نکنید که کاشت ایمپلنت دیجیتال به تخصص بیشتری نیاز دارد چرا که در این روش از تکنولوژی های بیشتری برای درمان استفاده می شود. اما قبل از هر چیز با مراحل کاشت دندان به روش ایمپلنت دیجیتال آشنا شوید.

مرحله اول: اسکن سه بعدی فک (CBCT)

زمانی که شما برای بار اول نزد دندانپزشک مراجعه کنید باید عکس های سه بعدی از فک و دهان خود تهیه کنید. این اسکن سه بعدی از طریق گردش دستگاه رادیوگرافی و تابش اشعه ایکس در دور سر در عرض چند ثانیه صورت می گیرد. عکسبرداری از نمای داخلی فک و دهان، صورت می گیرد تا وضعیت کاملی از فک را به دندانپزشک ارائه دهد. همچنین در این اسکن قطر و طول استخوان فک نیز قابل مشاهده است. این عکس ها اطلاعاتی درباره مقدار حفره ایجاد شده در استخوان فک را به متخصص می دهد. همچنین عوارض جانبی را حین کاشت دندان کاهش می دهد.

به طور قطع وقتی آدرس دقیق و نقشه نمایه های کلی فک را داشته باشید. پس ریسک کاشت دندان کاهش می یابد. چرا که با وجود این اسکن سه بعدی می توانید تمام جوانب را برای کاشت دندان بسنجید.

به طور قطع وقتی آدرس دقیق و نقشه نمایه های کلی فک را داشته باشید. پس ریسک کاشت دندان کاهش می یابد. چرا که با وجود این اسکن سه بعدی می توانید تمام جوانب را برای کاشت دندان بسنجید.

مرحله دوم: اسکن از فک یا ایجاد قالب فک

در این مرحله از کاشت ایمپلنت دیجیتال باید وضعیت قرار گیری دندان جدید را در مجاورت دندان های دیگر بررسی کنید. جاگیری دندان در کنار دندان های دیگر باید به درستی صورت گیرد. همچنین اندازه گیری حجم و اندازه دندان در این مرحله صورت می گیرد. در صورتی که به یک مرکز ایمپلنت دیجیتال مجهز مراجعه کرده باشید، با استفاده از دستگاه اسکنر دیجیتال از بافت های نرم و لثه عکسبرداری صورت می گیرد و قالب تهیه می شود. در غیر این صورت با استفاده از قالب گچی این مرحله طی شده و قالب برای اسکن به لابراتوار فرستاده می شود. در این اسکن اطلاعاتی شامل موقعیت دندان ها و لثه ها وجود دارد. با ادغام این دومرحله اطلاعاتی درباره درون و بیرون فک و دندان ها ارائه می شود.

اسکن از فک یا ایجاد قالب فک

میخوام بیشتر بدونم: ایمپلنت کره ای dio دیو

مرحله سوم: پردازش عکسبرداری ها توسط متخصص ایمپلنت

در این مرحله متخصص ایمپلنت با پردازش اطلاعات و عکسبرداری ها می تواند قطر و طول پایه ایمپلنت و بهترین موقعیت قرار گیری ایمپلنت در فک را در نرم افزار ثبت کند. پس از آن این اطلاعات برای ساخت استنت یا حتی روکش به لابراتوار ساخت ایمپلنت دیجیتال ارسال می گردد. یکی از مزایای ساخت ایمپلنت دیجیتال این است که می توان همزمان با ساخت ایمپلنت، روکش دندان (موقتی یا دائمی) را آماده کرد. برای همین پس از جاگیری درست دندان در استخوان فک، بدون اتلاف وقت روکش دندان نیز انجام می گیرد. به همین دلیل قیمت ایمپلنت دیجیتال به نسبت کارهای انجام گرفته در کاشت دندان بیشتر از ایمپلنت سنتی و روش های دیگر است.

پردازش عکسبرداری ها توسط متخصص ایمپلنت

ساخت استنت در لابراتوار ایمپلنت

در لابراتوار یا مرکز ایمپلنت دیجیتال پس از دریافت اطلاعات، اقدام به ساخت استنت برای آن شخص می کنند. قابل توجه است که هر استنت مختص یک فرد است. پس از آنکه استنت ضدعفونی شد، می توان آن را در هنگام قرار گیری ایمپلنت روی فک و دندان های بیمار فیکس کرد. یکی از اساسی ترین کاربردهای استنت قرار گیری درست ایمپلنت در همان جایی است که مدنظر بوده است.

ساخت استنت در لابراتوار ایمپلنت

مرحله پایانی کاشت ایمپلنت دیجیتال

متخصص در این مرحله از کاشت، استنت ضدعفونی شده را از پک خارج کرده و روی دندان ها و فک قرار می دهد. حال باید با پانچ لثه را از روی استخوان برداشته و در این قسمت است که اهمیت آن عکس های دیجیتال ثابت می شود. چرا که متخصص با داشتن عکس قطر استخوان، میزان ایجاد حفره در استخوان فک را بررسی کرده است. یک برش کوچک (پانچ) برای این کار کافی است. پس از با دریل یک حفره ایجاد می کنیم و ایمپلنت را در جای خود پیچ می کنیم. در مرحله آخر پس از برداشتن استنت می توانیم روکش را نیز قرار دهیم.

مرحله پایانی کاشت ایمپلنت دیجیتال

اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

با ما در تماس باشید

  • تهران ,فلکه دوم صادقیه, خیابان آیت الله کاشانی
    جنب بانک سرمایه , ساختمان فربد پلاک 258.
    طبقه 4 واحد
  • 02144045596

  • 09302994400

  • info@mr-implant.com

مطالب مرتبط

This is the heading

  • کامپوزیت ونیر چیست و چگونه انجام می شود؟
    2021-05-07

    کامپوزیت ونیر چیست و چگونه انجام می شود؟


    اطلاعات بیشتر
  • تأثیر لمینت دندان بر زیبایی خنده چیست
    2021-04-21

    تأثیر لمینت دندان بر زیبایی خنده چیست


    اطلاعات بیشتر
  • 2021-04-18

    لمینیت دندان چیست؟ چگونه انجام می شود


    اطلاعات بیشتر
  • بهترین مارک لمینت دندان
    2021-04-07

    بهترین مارک لمینت دندان


    اطلاعات بیشتر
  • پرسلین ونیر و انواع جنس لمینت دندان
    2021-04-07

    پرسلین ونیر و انواع جنس لمینت دندان


    اطلاعات بیشتر

مطالب مرتبط

ایمپلنت تیتانیومی بهتره یا سرامیکی
2021-05-04

ایمپلنت تیتانیومی بهتره یا سرامیکی


اطلاعات بیشتر
ویژگی های مرکز دندانپزشکی برای ایمپلنت چیست؟
2021-05-03

ویژگی های مرکز دندانپزشکی برای ایمپلنت چیست؟


اطلاعات بیشتر
آشنایی با روش ایمپلنت یک روزه
2021-04-17

آشنایی با روش ایمپلنت یک روزه


اطلاعات بیشتر

دیدگاهی ثبت نشده است

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا از ارسال سوالات بی ربط در هر بخش خودداری کنید دقت کنید بر اساس موضوع صفحه مطالب ارسال کنید پاسخ دهی توسط پزشکان مستر ایمپلنت انجام میگردد لطفا در نگارش خود از ادبیات مناسب استفاده کنید

تماس با ما


تهران ,فلکه دوم صادقیه, خیابان آیت الله کاشانی
جنب بانک سرمایه , ساختمان فربد پلاک 258.
طبقه 4 واحد 25

02144045596
09302994400

تگ های مهم

implant dio implant icx، ایمپلنت آی سی ایکس، ایمپلنت آلمانی، قیمت ایمپلنت آلمانی implant mib implant straumnn آناتومی دندان ارتودنسی سرامیکی ارتودنسی فلزی ارتودنسی متحرک ایمپلنت ایمپلنت اشترومن ایمپلنت ام آی بی ایمپلنت تیتانیومی ایمپلنت دیو ایمپلنت سرامیکی ایمپلنت سوئیسی ایمپلنت فرانسوی ایمپلنت کره ای ایمپلنت یک روزه بهترین مارک لمینت دندان ترس از دندانپزشکی دندان مصنوعی دندان پزشكي كودكان قیمت ارتودنسی قیمت ایمپلنت اشترومن قیمت ایمپلنت ام آی بی قیمت ایمپلنت دیو قیمت ایمپلنت سیس قیمت لمینت ایمکس قیمت لمینت دندان قیمت لمینت سرامیکی قیمت لمینت کردن دندان قیمت کاشت ایمپلنت دیجیتال لمینت زیرکونیوم لمینت سرامیکی لمینت ونیر سرک لمینت کامپوزیتی لیمینت دندان مرکز دندانپزشکی پرسلین ونیر پروتز پل دندان کاشت ایمپلنت در خواب کاشت ایمپلنت دیجیتال کاشت دندان کامپوزیت ونیر

جدیدترین مطالب

  • کامپوزیت ونیر چیست و چگونه انجام می شود؟
  • آندربایت دندان و دلایل آن چیست؟
  • تفاوت ارتودنسی سرامیکی و فلزی چیست؟
  • ایمپلنت تیتانیومی بهتره یا سرامیکی
  • ویژگی های مرکز دندانپزشکی برای ایمپلنت چیست؟

دسترسی سریع

  • دکتر صادق آقاجری متخصص لثه و ایمپلنت
  • دکتر جعفر رستمیان متخصص پروتز
© 2022 مستر ایمپلنت | قیمت ایمپلنت | mrimplant. All Rights Reserved. طراحی و برنامه نویسی شده در آریاپرداز
قوانین ارسال دیدگاه
 
لطفا از ارسال سوالات بی ربط در هر بخش خودداری کنید دقت کنید بر اساس موضوع صفحه مطالب ارسال کنید پاسخ دهی توسط پزشکان مستر ایمپلنت انجام میگردد لطفا در نگارش خود از ادبیات مناسب استفاده کنید